Slank door de Overgang

“Ontdek waarom je meer buikvet krijgt door intensief te sporten of te diëten tijdens de overgang en hoe jij je vetverbrandende hormonen kunt activeren, zonder een hongergevoel te hebben”.

Clock
Belly
Gemaakt met NATUURLIJKE ingrediënten
Motivated
Stofwisseling
Testimonials
Testimonials
Testimonials
Testimonials

“Zak één kledingmaat in 7 weken tijd
(alleen geschikt voor vrouwen).”

Beste lotgenoot,

Herken jij het volgende?

 • Je niet naar volle tevredenheid in de spiegel kunt kijken?
 • Je kleren niet meer lekker zitten?
 • Word je moe van diëten?
 • Ben je het beu om urenlang te sporten?
 • En word je gek dat niets werkt?
pic-1

Mijn naam is Ria Kamelle en ik ben auteur van het boek Overwin je Overgang. Momenteel ben ik overgangsconsulente en help ik dagelijks honderden vrouwen met allerlei klachten. Wist je dat overgewicht ook een overgangsklacht is? Vooral als het om buikvet gaat.

Mijn overgewicht heeft me jarenlang in haar greep gehouden. Hierdoor begon ik slechter te presteren op mijn werk en kwam mijn relatie onder druk te staan. Zelfs mijn eigenwaarde nam af als ik in de spiegel keek.

“Wat zeggen anderen over Slank door de Overgang?”

 • “Ik ben in 8 weken tijd, maar liefst 7 kilo afgevallen” Stephanie Ik ben al ongeveer 4 jaar in de overgang. De laatste twee jaar ben ik 14 kilo bijgekomen… Een dieet houd ik niet vol. Na een tijd kwamen de kilo’s bij mij er gewoon weer aan. Onder begeleiding van een sportcoach haalde ik goede resultaten. Echter was dit niet vol te houden met mijn gezondheid. Sinds twee maanden maak ik gebruik van de Slank door de Overgang methode van Ria Kamelle. Ik moet zeggen dat ik fijne resultaten heb behaald. Ik ben in 8 weken tijd, maar liefst 7 kilo afgevallen. – Stephanie (49), Alkmaar
 • “Ik ben van 84 kilo naar 76,5 kilo gegaan in 9 weken” Elisabeth Mijn naam is Elisabeth en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik had niet alleen veel vet op mijn buik en benen, maar ik wist ook niet zo goed hoe ik mij moest kleden. Sinds de overgang is mijn zelfvertrouwen alleen maar afgenomen… Gelukkig is dat nu veranderd! Ik heb controle over mijn gewicht en gezondheid gekregen op een manier waarvan ik weet dat ik het makkelijk vind om te onderhouden. Waarom? Omdat de recepten lekker smaken en snel klaar zijn. Als je op zoek bent naar iets dat werkt, dan ben ik het levende bewijs dat je met een klein beetje moeite en geduld goede resultaten boekt. Het advies van Ria Kamelle doet wonderen. Door mijn gewichtsverlies en kledingstijl te hebben aangepast voel ik mij 10 jaar jonger. Ik ben van 84 kilo naar 76,5 kilo gegaan in 9 weken. – Elisabeth (53), Amsterdam

“Probeer het programma nu eerst 30 dagen lang!”

Garantie #1:

Niet goed geld terug

Ik ben zo overtuigd van mijn ervaring en kennis dat je het risicovrij kunt uitproberen. Als je het programma helemaal hebt doorlopen en je niet overtuigd bent van mijn adviezen en tips stuur dan een mailtje naar mij. Je krijgt het complete bedrag teruggestort!

Garantie #2:

30 dagen uitproberen

Als je het programma waardevol vindt, houd je het. Ben je niet tevreden? Laat het mij dan weten. Binnen 30 dagen stort ik direct je geld terug op je rekening. Geen vragen, geen moeilijkheden. Het programma is 100% digitaal, je hoeft dus niets terug te sturen.

Garantie #3:

Binnen 1 minuut toegang

Het enige wat je hoeft te doen is hier beneden op de ‘Direct Toegang’ link te klikken. Je gaat dan naar een beveiligde bestelpagina. Daar kun je je e-mailadres en betaalmethode kiezen. (iDeal, PayPal of anders). Na betaling krijg je direct toegang tot het gehele programma. We staan achter onze beloftes. Als je om wat voor redenen dan ook niet tevreden bent over het programma:  Slank door de Overgang, stuur ons gewoon een e-mail. Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie na datum van aankoop.

Guarantee

“Meld je vandaag aan en volg een online stappenplan om blijvend gewicht te verliezen”

Het Slank door de Overgang programma is een volledig online programma.  Je betaalt normaal gesproken € 400,- voor een persoonlijk traject met mij, exclusief reiskosten. Doordat Slank door de Overgang een online programma is, kunnen we de kosten aanzienlijk verlagen.

Daarom hoef je geen € 300-, €200 , of zelfs € 100,- te betalen voor Slank door de Overgang. Vandaag geldt er een speciale actie waardoor je een aantal bonussen cadeau krijgt. Ik vertel je straks wat de speciale aanbiedingsprijs van vandaag is voor dit programma.

Dit programma is 100% digitaal. Je krijgt niets thuis opgestuurd. We hebben hierdoor geen verzendkosten en daardoor kunnen we de prijs laag houden.

Screen

Slank door de Overgang

Ik zie je terug op het klantengedeelte van deze website!

“Ik heb het te druk en geen tijd”

Als een drukke moeder weet ik alles van het feit dat een dag te weinig uren heeft. Dat is dan ook precies de reden dat ik deze recepten zodanig heb opgezet dat ze redelijk snel klaar te maken zijn. Je hoeft geen ingewikkelde sauzen, bouillon of andere tijdrovende gerechten te maken. Daar heb ik helemaal geen tijd voor. Je man en kinderen weten niet eens dat dit speciale gerechten zijn en het heeft geen negatieve invloed op hun gezondheid. Je hoeft dus niet twee keer te koken. 

“Mijn hormonen zijn uit balans”

Slank door de Overgang is zoveel meer dan er alleen goed uitzien in een badpak. Het is een levensstijl – het legt uit dat je controle kunt krijgen over je gezondheid en nog steeds een mooi lichaam kunt krijgen waar je elke dag trotst op bent. Leeftijd is slechts een getal – als je een Slank door de Overgang overtuiging hebt dan houdt dit  je slank, boordevol met energie en vol van jeudigheid. Dan werkt dit programma voor je. Dit programma zal beter bij jou werken dan bij mannen of jonge vrouwen.

“Ik ben te ver uit vorm”

Ik laat je precies zien hoe je stap voor stap resultaten kunt krijgen. Het maakt niet uit hoe ver je uit vorm bent. Samen beginnen we aan een bewezen methode dat er voor zorgt dat je een strakke en platte buik krijgt waar je zo naar verlangt. Het is tijd om je “overgangshormonen” UIT te zetten.

“Niets heeft ooit voor mij gewerkt”

Dan is de kans groot dat je je stofwisseling hebt beschadigd door de verkeerde diëten te volgen of door de verkeerde oefeningen in het verleden. Hierdoor is je lichaam overspoeld met vetopslag hormonen. Het hoeft niet zo te zijn. Je kunt nog steeds een mooie en strakke buik krijgen – beter laat dan nooit.

“Slank door de Overgang is niet geschikt voor elke vrouw”

Ik moet 100% eerlijk tegen je zijn… ik weet dat ik niet elke vrouw kan helpen met dit programma. Slank door de Overgang werkt voor elke vrouw van 40 jaar of ouder, maar het is niet geschikt voor elke vrouw.

Dit programma is niet geschikt voor je als…

 • Je op zoek bent naar een wonderpil voor een strakke en platte buik
 • Als je wilt doorzoeken naar een oplossing zonder enkele inspanning
 • Als je niet de behoefte hebt om een mooie slanke buik te krijgen

“Luister, je hoeft nu niet een beslissing te maken…

Ik begrijp dat je het misschien moeilijk vind om een mooie en strakke buik te krijgen – net als alle andere vrouwen die precies daar waren waar jij nu bent.

Ik weet al hoe effectief deze methode daadwerkelijk is en daarom ben ik er zeker van dat het voor jou ook werkt…

 • Neem je voordeel met mijn unieke garantie. Krijg eerst de resultaten en beslis later
 • Probeer het gehele Slank door de Overgang programma uit voor 30 dagen
 • Krijg de resultaten die je verlangt, of betaal niets
 • Je bent al veel te lang aan het worstelen met een buik die je niet wilt hebben…
 • Als je geen actie onderneemt dan ga je je alleen maar gefrustreerd voelen
 • Het ongewilde vet rond je buik zal ervoor zorgen dat je je elke dag geplaagd voelt
 • Je blijft je ouder voelen dan dat je daadwerkelijk bent
 • De risico’s voor hartklachten, kanker, bloed- en vaatziekten zullen alleen maar groter worden nadat de weken, maanden en jaren passeren van je leven

Ik wens je geen van bovenstaande zaken toe en ik weet dat je beter verdient als je in de ochtend wakker wordt en je eigen reflectie ziet in de spiegel.

Als je nu de beslissing maakt om actie te ondernemen en mijn eenvoudige stap voor stap methode gebruikt dan zal alles in je voordeel veranderen… Net zoals het heeft gedaan voor alle andere vrouwen die  deze resultaten ervaren hebben, zelfs als niets anders meer werkte.

 • “Mijn buik is platter en ik kan ook sommige kleren weer aan”.
  Ik ben Margreet en woon in Strijen Zuid holland ben 54 jaar en al aardig op weg in de overgang. Ben nu 3 weken bezig en het is goed te zien. Ik moet nog even wat achtergrond info geven. Vorig jaar eind september had ik mijn been gebroken en heb ik 4 maanden in een rolstoel gezeten met alle feestdagen erbij dus lekker eten, snoepen en niet bewegen. Steeds dacht ik als ik weer kan lopen gaan we wel lijnen… nou ik ben eerst 8 weken Sonja Bakker gaan doen maar dat werd niks. Ik viel 3 kilo af toen ben ik een ontgifting programma gaan doen van aloë vera en toen zag ik jouw programma en ben nu in de derde week. Ik merk dat mijn buik platter wordt en ik kan ook sommige kleren weer aan.
  Groetjes Margreet – Margreet (54) Strijen.
 • “Ik werd van het ene dieet naar het andere geslingerd” Dank u wel ik vind uw boek zeer nuttig want door de jaren en als je al wat ouder bent zijn dat vele jaren word je eigenlijk van het ene dieet naar het andere geslingerd waar je dan ook wel voedseltekort van krijgt en maagproblemen. Ben na het zoveelste fruitdieet in het ziekenhuis beland. Het is veel beter dat je weet wat in je lichaam gebeurt tijdens en na de overgang en dat je door voeding medicijnen kan beperken. Ik ben voor natuurlijk en gezond dus en ik eet nu veel natuurlijker door de tips. Ik heb ook de light producten en de suiker verbannen of liever gezegd, zeer sterk verminderd. Bovendien is het allemaal erg duidelijk en zeer mooi weergegeven. Uw boeken bevatten mooie foto’s. – Lydie van Bommel
 • “Dit jaar ben ik 50 geworden en werd ik geconfronteerd met een buikje” Dit jaar ben ik 50 geworden en werd geconfronteerd met een buikje dat niet wil verdwijnen en klachten die ik niet kon plaatsen. Natuurlijk zit ik al wat langer in de overgang, opvliegers zijn mij bekend en mijn gewicht is moeilijker beheersbaar, verder had ik geen klachten. Het valt mij op dat over het algemeen vrouwen geen idee hebben wat er met hun lichaam gebeurt tijdens de overgang. Het stoppen van de maandelijkse periode, onvruchtbaar worden, opvliegers, dat is bekend, maar wat, hoe, waar, daar kreeg ik in gesprekken met andere vrouwen geen antwoord op. Over het algemeen wordt de overgang en alles wat er bij hoort gewoon geaccepteerd en klachten worden niet besproken. Op Facebook kwam ik de site van Ria Kamelle tegen en heb een aantal van haar artikelen gelezen. Het een en ander werd mij duidelijk over hormonen en wat die hormonen eigenlijk in je lichaam doen. Dit heeft er voor mij toe geleid om mij aan te melden. De klanten artikelen en het boek geeft mij inzicht in wat er gebeurt en wat ik er aan kan doen. Je hoeft het niet zomaar te accepteren je kan je klachten verminderen, beheersbaar maken. – Lia Schildmeijer (50)
 • “Ben in totaal bijna 3 kg kwijt” Ik ben zeer tevreden over de boeken. Ik moet even wennen aan de kook/bak methode maar voel me er super bij. Ben in totaal bijna 3 kg kwijt en ben verder aan het gaan met het gezonder eten. Meer groente savonds in plaats van aardappelen of pasta, en s’morgens shakes en s’middags fruitsappen in mijn tweede pauze op het werk. Het bakken is me erg bevallen. Ik heb al vaker de verschillende muffins gemaakt. Dus ik ga verder met de boeken en de menu’s. Met vriendelijke groet, – Bianca

e-mail Testimonial

“Ik stonder er sceptisch tegenover maar ik dacht probeer het maar…”

Zefanja Testimonial

“Ik ben anders gaan denken over voeding”

Martina Testimonial

“Ik ben al 20 jaar weight watchers lifetime member en dat hielp dus niet meer”

Monique Testimonial

“Met deze recepten weet ik precies welke ingrediënten mijn ‘vrouwenlijf’ ondersteunen en welke dingen ik beter kan laten staan”

Marjolein Testimonial

“In 2 maanden 6 kilo afgevallen”

facebook Testimonial

“Mijn kleding zit weer lekker”

facebook Testimonial

“Ik ben positief verrast door de recepten!”

facebook Testimonial

“Mijn overgangsklachten zijn minder geworden”

facebook Testimonial

“Van 78 kilo naar 73,5 in 3 weken”

facebook Testimonial

“Veel gestelde vragen”

Wat is dit voor een programma en waarom werkt het zo goed voor vrouwen boven de 40? Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie? Wat als ik veel gewicht moet verliezen? Werkt het voor mij ook? Wat als ik alleen die 4-5 kilo wil verliezen? Hoe kan ik jullie bereiken bij eventuele vragen of problemen? Werkt dit programma als je wat ouder bent? Werkt dit programma net zo goed als je een man bent? Heb ik speciaal kookgereedschap nodig? Hoe zit het met het bekende jojo-effect? Hoe lang blijft de speciale aanbieding geldig? Wordt er iets naar mij opgestuurd, of moet ik ergens anders nog voor betalen nadat ik besteld heb? Ik zou graag direct resultaten willen boeken, moet ik wachten op mijn bestelling voordat ik kan beginnen? Wat als dit programma niet voor me werkt